نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی در میرجاوه برگزار شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه گفت: نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با حضور مسئولان و اهالی روستای تمیز شهرستان در بوم گردی حاجی عظیم برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، عبدالله کرد بیان کرد: جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با ماهی روز یکشنبه ۴ خردادماه توسط اداره کل شیلات آب‌های داخلی استان و با همکاری ادارات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آموزش و پرورش و فرمانداری شهرستان برگزار شد و در پایان مراسم از برترین غذاها با اهدای هدیه تقدیر شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه افزود: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و آشنایی نسل جوان با شیوه پخت غذاهای سالم و سنتی و اجتناب از مصرف غذاهای ناسالم برگزار شد و بیش از ۳۰ نوع غذای محلی متنوع به نمایش گذاشته شد.

او ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیت بسیار زیادی در گردشگری خوراک دارد که برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند در معرفی این شاخصه استان کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404030500328
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha