به گزارش میراث آریا، عبدالله کرد بیان کرد: جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با ماهی روز یکشنبه ۴ خردادماه توسط اداره کل شیلات آبهای داخلی استان و با همکاری ادارات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آموزش و پرورش و فرمانداری شهرستان برگزار شد و در پایان مراسم از برترین غذاها با اهدای هدیه تقدیر شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه افزود: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و آشنایی نسل جوان با شیوه پخت غذاهای سالم و سنتی و اجتناب از مصرف غذاهای ناسالم برگزار شد و بیش از ۳۰ نوع غذای محلی متنوع به نمایش گذاشته شد.
او ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیت بسیار زیادی در گردشگری خوراک دارد که برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند در معرفی این شاخصه استان کمک شایانی کند.
انتهای پیام/

نظر شما